Dětský kvíz

Dětský kvíz

Anotace: -

Co to roste na mezi?

Pápěří.

V tom vtip ale nevězí!

 

Když ho sfoukneš, odletí?

Vzápětí.

Letí k mému dítěti!

 

Z kolika je nový květ?

Chmýří pět.

Nelži, to ví jenom svět!

 

Kdo vytáhl bodliny?

Z bodláků mám vidiny.

Roste v středu dědiny!

 

Píchá, i když bývá v leže?

Ježek.

Funí, jak by chodil stěže!

 

Máma záplatou jí píchá?

Jehla přesná, jehla tichá.

Z jehličí pak odvar míchá!

 

Poměnkou jí nazývají...

Roste v háji.

Pardón v ráji!

A děti jí rády mají,

když si v lese spolu hrají,

pozorují, netrhají.

Dnes jsou indiány Mayi,

a Ti v lásce času Máji,

úctu k každé kytce mají!
Autor Inge, 17.01.2012
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí