Láska až za hrob

Láska až za hrob

Anotace: -

LÁSKA AŽ ZA HROB

Slzy stékaly muži po líci,
kalný pohled ulpěl na svíci.

Svíce na lásky jeho hrobě,
ústa pronesla ,,Chci být nablízku Tobě"

Život pro něj smysl ztratil,
k hrobu své milované každý den se vrátil.

Spravedlnost nefunguje ani v těchto věcech,
žena mladá - jejíž duše poletuje v záhrobních světech.

Svou milou volal marně ,,Prosím vrať se zpátky!"
nemohla však projít do světa živých vrátky.

Nedokázal dále snášet onu bolest,
rozhodl se tudíž uspíšit svůj konec.

Ukončil život vlastní rukou,
přivolal smrt - mnohdy tolik krutou.

Poslední výdech a ona před ním stála,
jejich rozdělená srdce opět vzplála.

Láska až za hrob - věčná.
oběť muže byla v tomto případě vděčná.

Navždy spolu v jakémkoli světě,
,,Miluji Tě" vyslovila ústa pro ně v té nejkrásnější větě.
Autor Samanta, 17.01.2012
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: Romeo3769
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezký.

18.03.2012 23:50:10 | Romeo3769

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí