Nedokonalá

Nedokonalá

Anotace: -

Když má mozek dovolenou

tělo trpí

a přemýšlí

proč jsou na světě lidi krásnější

a lidi lepší.

 

Když nepřemýšlí na ničím

tělo mizí

a mizí

a zbyde jen duše.

 

Těžkost bytí

bývá nepřekonatelná

Lehkost bytí

neexistuje

 

Závratě z cigaret

a chuť večeře na zbytku jazyka

nepomáhá zapomenout

Proč
Autor Arien, 18.01.2012
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí