Po špičkách

Po špičkách

Anotace: -

Nadnes mě má písni

Open arms nebo Shakespeare

na tématu nesejde;

když si má hlava něco vysní

tak jde i přes bolest

které nepřejde.

Sním o tanci na růžovém obláčku

- jaké klišé.

Na něj se smí jen po špičkách

něžně

a jedině tiše.

 

Tak utiš mou touhu

nebo vrať mi mé slzy

vzývám Tě, i když zbytečně.

Leč ten kdo sní

a trpí pro iluzi

s tím já chci trpět společně.

 

Snad o vlas se přiblížím nirváně

vždyť touha je větší než bolest

a zas začnu vzpomínat nad ránem

kde jsou ty špičky

a jejich šelest.
Autor Arien, 18.01.2012
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí