Dno mého štěstí

Dno mého štěstí

Anotace: -

Čekala, přesto přišel nečekaně.

Byl jako motýl.

Kouzelník zmizel

a zbylo tu prázdno,

avšak vášeň zůstala.

 

Pokušení,

sny

a představy,

v jejich světě zůstaly.

 

Tesknotou ubíjeni,

tam, kde se mlčí.

Svůj žal tiše

a přec hrdě,

svírají uvnitř sebe.

 
Autor L., 18.01.2012
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí