Zaseknut uprostřed

Zaseknut uprostřed

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=elsh3J5lJ6g

Jsem jenom malej kluk ve velikým těle,

cítím se najednou tolik nedospěle.
Mám plno známých, věcí i aktivit.
Jediný co nevím je, jak správně žít.

Jsem náhle chycený v pasti nenávratna
jenže cena života je zpětně nepodstatná.
Zasekl jsem se zkrátka někde uprostřed
a teď nevím jak dál ani zpět.
Autor Mallerick, 18.01.2012
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí