Černobílý svět

Černobílý svět

Anotace: -

Každé ráno už 100 let
pozdravíme se
a pak ....
uzavřený svět.

Ty máš svou práci,
neslyšíš  mé přání,
od rána jsi unavená,
a večer chybí ti spaní.

I já jsem unavený,
z doprošování,
vracím se na začátek let,
navštěvuji své přání,
večer i před svítáním,
opouštím černobílý svět.
Autor lasmil, 19.01.2012
Přečteno 213x
Tipy 4
Poslední tipující: Heavy, Bernadette, chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí