Díky za Tebe

Díky za Tebe

Anotace: -

Sbírka: Jen pro Něj

Jsi stonek, co můj květ stále drží,

jsi záchranou, když padám do strži,

jsi krví v mém těle proudící,

jsi zbraní mé nepřátele děsící.

Jsi letní oblohou nad mou hlavou,

jsi hejno rybek, co kolem mne si jen tak plavou,

jsi tráva, do které z únavy uléhám,

jsi touha, které tak bezhlavě podléhám.

Jsi vodou pro mě v horkých dnech,

jsi vonný a měkký, jak lesní mech,

z Tebe se mi tají dech,

ty potloukáš se stále v mých snech.

Jsi trámem mou střechu držící,

jsi slzou stékající mi po líci,

jsi letní vánek, co čechrá mé vlasy,

jsi očním víčkem, co nese mé řasy.

Jsi hlubokým nádechem, když vynořím se z vody,

jsi smutným povzdechem, když nerozeznám lásky kódy,

Jsi zkrátka vše, co chci a potřebuji,

láskou i něhou Tě neustále zahrnuji.

To jen proto, že Tě tolik Miluji.
Autor Arleen.D, 20.01.2012
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: nikoolkaaa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výstižné, zamilované, krásné...1

23.01.2012 08:30:00 | nikoolkaaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí