Napsal ŽIVOT SÁM

Napsal ŽIVOT SÁM

Anotace: -

Svět je živoucí věc

Toto ctít

je překrásná věc

Vidět jak užaslé děcko

milovat úplně všecko

Pak i zázrak se může dít

Stačí jen láskyplně žít

 

Jak jednoduché

Jak těžké

Chce to jen zkusit

 

Ve všech životech

jsme byli vším

Nešli daleko pro potěh*

Netrapme se tím

Směs všelikého dění

to pro naše pochopení

(*potěh = široký řemen i k bití)

 

Ve stavu beztíže

slíbí vše napravit

co ho k zemi víže

Krosnu si nahodit

poté jde

do kolen i níže
Autor RU 82, 20.01.2012
Přečteno 218x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Potvrzuješ oprávněnost odebírání svéprávnosti v Česku? To není hodnocení, ale je to jen anonymní projev nenávistí.

21.01.2012 06:33:59 | RU 82

Potvrzuješ oprávněnost odebírání svéprávnosti v Česku?

21.01.2012 06:31:28 | RU 82

BUUUUU

20.01.2012 21:22:08 | chicacheca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí