Čas

Čas

Anotace: -

Bylo čtvrt, snad bude půl

čas se nezastaví

kolik ještě měl by nul

získat v dobrém zdraví?

 

třináct celých sedm krát

deset na devátou

plus ty z nálezů a ztrát

trináctou komnatou

 

vědy bloudí bezprizorně

není to snad jedno?

komu tolik nul odborně

plus-mínus najednou

 

nikterak nebude chybět

- teprv o nic nejde

kdo nulama moh by přispět?

kdy?  na tom nesejde

 
Autor Petbab, 20.01.2012
Přečteno 230x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí