Přivandrovalec osudu

Přivandrovalec osudu

Anotace: Z příběhů jednoho známého, děkuju mu za podělení se o své zážitky

 

 

 

Muž skoro dospělý,

 

v hledání osudu nešikovný, nevyspělý,

 

skáče do osudů nesprávných

 

osudů láskou zavázaných.

 

Spokojeně ti dva lidé žili,

 

nějaký ten pátek spolu byli.

 

Začalo se schylovat k pohromě,

 

obsazené v nové, třetí osobě.

 

Přivandrovalec. Přízeň jednoho si získal,

 

i přes ten pocit ničení něčeho nepřestal.

 

Jeden se změnil ve třetího.

 

Vandrák, ten se objevil v roli prvého.

 

Nevěra toho opravdu zamilovaného zlomila,

 

nové, hluboké rány vytvořila.

 

Člověk, co miloval, ztráty miloval,

 

znenadání se mužem bez osudu stal

Autor Richter Rosenheim, 20.01.2012
Přečteno 513x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Palme mosty přes minulost,protože jinak nám budou překážet v Naší přítomnosti i budoucnosti.

20.01.2012 16:23:23 | Lucy Susan

souhlas, člověk by se neměl dlouhodobě ohlížet dozadu.

28.11.2012 07:21:57 | Robin Marnolli

Neměl by se ohlížet až moc daleko, avšak někdo přítomný to porušil, někdo kdo tu psal komentář před námi..

28.11.2012 07:27:12 | Richter Rosenheim

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí