Inzerát

Inzerát

Anotace: -

Hledám ženu na inzerát,
ale jak to napsat?
chci, nebo mám tě rád?

A jaká vlastně má být?
stará, mladá, usměvavá?
šití má mít taky ráda?

A já sám stelu si peřiny,
bez zubů a šediny,
můj inzerát nebude jediný.

Vybírat si moc nebudu,
psát o sobě a dělat ostudu.
Zaprané prádlo v koši končí,
s žehlením je to ještě horší.

A než se připálený hrnec odmočí,
napíši inzerát, odpověď potěší,
hledám ženu akorát,
zn.: kytky umím zalévat.
Autor lasmil, 21.01.2012
Přečteno 216x
Tipy 8
Poslední tipující: kaktus, Live to fight, Jeněcovevzduchukrásného, Heavy, Bernadette
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je roztomilý :-D

05.02.2012 14:25:00 | Heavy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí