Rozcestí

Rozcestí

Anotace: Člověk jde životem jako po dlouhé cestě. A pak, jednou, dojde na rozcestí a neví kam jít dál.... Promiň, že jsem tě nechala jít dál a odbočila. Nešlo to jinak.

Už bych tě nepoznala...

Ty oči bez jiskry,
tráva mi tě vzala,
teď pozdě litovat
pro noci plné hvězd,
octl ses na tisícáte z cest
a šel jsi pořád dál,
už není nikdo,
pro koho bys uhýbal.

Z modrého nebe spadla zlatá slza
a ozářila celý svět,
odpusť, prosím,
už je to naposled
co pro tebe z duše kane...

...pro holky uplakané
jen smůla růže nosí.

Avšak do bílé vázy se ty černé nehodí.
Autor Dilla, 02.01.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí