Poztrácený noty

Poztrácený noty

Anotace: Maličkost, ale kolikrát je to k vidění ?

Vychladlý ráno,
na konci dní,
vychladlý ráno a vybledlý
jak písmo
starejch cizích dopisů,
to umí občas zázraky.

A čas taky
se někdy chlubí,
když třeba vítr roznášel noty,
natrhlý listy plný hudby.

Každej se zastavil
a chvíli se jen díval,
tu a tam do ticha hlasy,
přelítli holubi,
po ulici do něma šel ten příval,
všude bílo notovýho papíru,
pak se smíchem odešli dál.
Krk bych dal za víru,
že život za všechno stojí a stál.
Autor Honza Vašek, 02.01.2007
Přečteno 591x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí