I přes to...

I přes to...

Anotace: o přátelství, lásce...každý si to může vyložit posvém

Šel jsi
a nevšiml si,
že já zůstala stát.
Tvůj hlas se vzdaloval
nebylo to tak růžové
jaks mi to maloval.
Šel jsi
a já náhle osaměla
a moje tvář
minule tak šťastná
náhle posmutněla.
Slzy mi stékaly
po krku
otočil ses
a podal mi ruku.
Natáhla sem se po ní
a chytla ji v letu.
podívám se na dlaň
a...je tu.
Dodneška ti děkuju
za tohle gesto,
dodneška nelituju
i přes to,
jak to všechno skončilo.
Autor Maddean, 02.01.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi tvé básně, vítám tě tu:)

02.01.2007 19:03:00 | Dilla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí