Ty

Ty

Anotace: pro Péťu K.

Byla jsem smutná
a srdce měla zlomené,
vždyť láska není nutná,
a Ty jsi řek "jsem tu jen pro Tebe".

5 let, co Tě znám není krátká doba,
i když ta cesta byla dlouhá,
budu Ti to opakovat znova.

Říkal si neplakej,
a utíral si moje slzy,
bylo tolik věcí, co mě mrzí.
Slzy Ti nesluší, usměj se,
úsměv krásný máš,
jsem tu s Tebou,
co je další co postrádáš...

Objímal si mě, dokud smutek nezmizel,
a mě bylo líp,
k úsměvu si mě pobízel,
a dal novou nit.

Tvá slova léčila mé srdce,
a já byla ráda,
tomu se přátelství říká přece,
dyť Tě mám za kamaráda.

Ty víš, že máš na mě velký vliv,
a dokážeš mě rozesmát,
a za to všechno Ti dlužím dík...
Autor Aangela, 02.01.2007
Přečteno 620x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

vždyť co je víc, něž mít opravdového přítele:)

11.04.2007 19:57:00 | mavi

Vzhledem k tomu, že je to pro mě, tak nádhera ...

02.01.2007 20:50:00 | spicer

Pěkné!

02.01.2007 20:30:00 | Sigurd II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí