trest

trest

Anotace: :-(

v jednom kuse,
s myšlenkama rvu se,
laskou cpu se
v jednom kuse.
To je ten trest
co se nedá snest,
nechala jsem se svest
na jednu z miliony cest.
zase mě trestá
stačí asta la vista
a cesta bude krásná a čistá.Už
máš v ruce nůž.
Do srdce mi bodáš
žádnou silu nemáš
řekni proč mě hledáš.
To je ten trest
co se nedá snest
nechala jsem se zase svest
na jednu z hroznejch cest.
Snad
měmá někdo rád
snad
tě odnaučim lhát
a se mbnou si furt hrát.
Tvy oči mě hřejou
my ruce si tě přejou
a my myšlenky potřebujou
Ale ty si jen trest
co se nedá snest
Stačí asta la vista
a cesta krásná a čistá
žádny volání kristaV jednom kuse
see vztekem rvu se
s laskou k tobě cpu se
v jednom kuse.
Autor Šáry, 02.01.2007
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí