co na tom

co na tom

Anotace: aneb smůla na lásku

hned, ted bouří se mi svět
misto krásnej vět
čekám tolik let
Cesta dlouhá
co ti řiká touha
Mě strašně moc
nespim celou noc
kdo mi přijde na pomoc.
Co na tom, že jsem věrná
tvoje a pořád stejná
Co na tom, že jsem tady
jako když ti to vadí
že my tělo s tim tvym ladí
Co na tom, že mi na tobě záleží
že čas bez tebe neběží
když v hlavě ti to neleží
srdce ti to netíží
že budu skákat ze věží
až mi zase ublížíš.
Co na tom
že chci tvoje dotyky
když jsou strašně daleky
chci je mít už navěky
zachumlám se do deky
a dělám zase povyky
když tvy polibky
jsou tak daleky
O na tom že miluju když se chvěješ
když očima mě hřeješ
když svoje city kreješ
Za svy slova ktery mě bolej znova a znova
já chci jiny slova,
ty ktery se mi v srdci schovaj.
Co na tom,že tě chci pořád hřát
navěky milovat
v srdci si tě schovávat
když umíš si jen pohrávat
Proč nevim co máš v hlavě
ubližovat to jde hravě
utopit se ve vltavě
ve svy hlavě
Co na tom, že mi srdce hoří
že láska pořád tvoří
když se tim čas maří.
Co na tom že mi srdce bije
že s tvy lásky žije
když misto slasti vyje a lasku k tobě kryje
Nechci už vit
chci tě navždy mit
abys mi nemoh ublížit
misto stesku klid
Ale co na tom sakra záleží
když v hlavě ti to neběží
jen můžu čekat jak mi zase ublížíš
Autor Šáry, 02.01.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezký ,ale skoro zběsilý,zvolni
a bude to úžasný

02.01.2007 22:12:00 | Vivi.~2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí