Minulost a přítomnost

Minulost a přítomnost

Anotace: -

Nebe nabralo krvavějící podobu,

stejnou podobu jak srdce ve mne bijící.

Jak ráda bych pozorovala zapadající slunce  před ač krátkou ale dlouhou dobou,

kdy stály jsme si blíž však teď mi zbývá jen snít.

Západy s pocitem blahosti,

přinášejíc mi večery plné radosti.

Stebou jsem byla svá,

nikoho jiného nepotřebovala jsem já.

Jak v kouzelné pohádce ,

cítila jsem se překrásně.

Noci plné něhy,lásky a škádlení

milovala jsem k zbláznění.

Však jednou se zvrtla noha

a já ztrácela se do dna.

Ublížila a zranila jsem city tvé,

až mi z toho je zle.

A teď?

Tvoje doteky přivádějí ty známé pocity.

Když jsem s tebou

všechny starosti jdou stranou.

Zůstali jsme kamarádi (best friend) spojeni sexem.

Je to dobře či ne,

přemýšlím nad tím nocí i dnem.

Když vidím svůj obraz v zrcadle

připadám si naštvaně.

Říkám si co kdyby,nevím,

napravila bych své chyby??

Z tvých něžných úst slyším jen chce to cas

i když myslím že to je past.

Past do které padám víc a víc,

vysvobodit mne už nemůže nic.

Tvoje doteky privádějí mne do extáze

při nich připadám si tak bezbraně.

Ty jsi  ten co ukradl mi srdce

a pak řekl ,že už ho nechce.

Ten co způsobil mi bolesti

při kterých nebrala jsem ohledy.

To tys byl důvod mého pláče,

ale vzpomínat se mi už nechce.

Život jde dál a já jdu s ním

v ruku v ruce vstříc novým poznatkům mým.

Užívat každý den budu

a ničeho litovat nebudu.

Minulost byla a je krásná,

však zapomenout je věc jasná.

Žít každý den budu naplno

dokud mi to bude možno.

Užívat každý den,

ať s tebou nebo bez tebe jen.
Autor cassidymaf, 24.01.2012
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí