Minulost

Minulost

Anotace: -

 

Schovaná v depresi,

za černou maskou.

S jizvami odcházím,

loučím se s láskou.

 

Kde je můj bývalý život?

Kam podělo se všechno štěstí a radost?

Jako by mi skrz prsty proklouzlo.

A mě zůstal jen prázdný prostor.

Vakuum.

Jsem dokonale sama,

ničím se vlastní nechutí.

Ale už mi tahle role nesedí.

 

Snažím se vzchopit,

získat zpět vše,

co jsem ztratila.

Něco jsem chtěla

ale i nechtěla.

Získat zpět ztracené přátelé

i lásku.
Konečně přestat žít

 život na vlásku!
Autor , 24.01.2012
Přečteno 206x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí