Polární záře

Polární záře

Anotace: -

Polární záři jsem měl kolem hlavy

včera v půl sedmé

zelení oči, do ruda rty žhaví

bál jsem se ve tmě

 

dolů z obličeje dát obě dlaně

způsobit bruntál

čum davu dásničů s brutus ´waw´ v tlamě

ztrapčit se, jdu dál

 

jak se svatozáří nepoznán nikým

- typan je tydýt

jen úlet, v okáči, nechte si optiky

bulvínský líbit !!

 
Autor Petbab, 25.01.2012
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí