Nedorozumění bývají smrtelná...

Nedorozumění bývají smrtelná...

Anotace: i tak to může dopadnout

Seděli v parku.
na lavičce ji k sobě tiskl.
A ona to viděla.
Stála tiše opodál.
Plná rozpaků,
plná rozhořčení.
Zuřila.
Byla naštvaná sama na sebe,
že nedokáže jít
a říct mu,
co si o něm myslí.
Tak tam stála
a po tváři se jí koulely slzy.
Slzy, který mazaly všechno to krásné,
co se jim stalo,
když byli spolu.
Spolu?
Jak si mohla být tak jistá?
Jak dlouho už ji podvádí?
Kdo je ta neznámá?
V čem je lepší?
Sebrala veškerou odvahu,
ale nebylo jí tolik,
aby mu mohla říct,
jak moc ho nenávidí.
Otočila se a listí zašustilo.
Otočil se a uviděl ji.
Zvedl se a šel k ní,
ale ona už ho nechtěla.
Utíkala.
Zavřela se do koupelny
a sáhla po žiletce.
Stál tam a bušil na dveře.
Ráno mu řekli, že je mrtvá
a on si tak moc vyčítal,
že jí svou sestru nepředstavil dřív.
Autor Maddean, 03.01.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí