Nemocný muž

Nemocný muž

Anotace: Brzy umřu....já i on ve mně....

Ztěžka se mu chodí,
nohy vláčí za sebou,
jsou těžké a on se dusí
dusí se vlastní krví
ztěžka dýchá
zhřešil
a on, On to ví
ví o všech těch kapkách krve které nechal za sebou.

Sledují ho vlci
ti moji zlatí vlci
chtějí krev
kapičku po kapičce
mlsají
šílí
víří prach na cestě
zoufalci s pomatenými smysly
Nevidí co čeká na muže,
který vláčí za sebou své nohy.

Dohání mě, doháním se.

Spousta démonů a trhají mě
slyším ji téct
chodí okolo s kosou?

Usmíváme se na sebe, protože není
není člověk
není hřích
není ani démon
je jen smrt
já jsem smrt
chodím za muži co vláčí své nohy
stopuji mrtvá těla co se hýbají
krev
déšť
odpuštění
slzy

To já je doženu,já je zabiju.
Já zabíjím.
Jen já.
Jen já jsem smrt.

Mám tě rád
Autor Uldor, 03.01.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc dušení, moc krvé moc otevřených démonů ale ten konec je povedený

03.01.2007 18:39:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí