Nechte ho!!!

Nechte ho!!!

Anotace: radši já než on

Už ho nechte na pokoji, tak nechte ho být,
Za něho se s každým na světě budu klidně přít,
Tak nechte ho dýchat on zaslouží si krásně žít,
I kdybych umírala žízní tak z dlaní dám mu pít,

Nechejte hloupých řečí on jich není hoden,
Nechci aby se každému stal zákeřným bodem,
Nechejte ukazování prstem vždyť já ho mám ráda,
Navždy ho budu brát o trochu víc než kamaráda…
Autor Gamy, 03.01.2007
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná báseň i přátelství ;-)

04.01.2007 08:08:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí