Proti davu

Proti davu

Anotace: Nevím co napsat. Snad jen, že prosím o komentáře.

Kráčím sama proti davu
ač nemám žádnou vadu.
Mám hlavu, ruce, břicho, nohy,
sny, nadání a touhy.

Mám všechno co vy
a mám toho víc
a strachu nemám,
že nejdu vedle, ale proti vám.
Autor Art.Ep, 04.01.2007
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proti proudu často kráčí prokletí, poetové i géniové...

21.04.2007 16:02:00 | Bíša

..ano..máš vše co my a něco víc..

31.01.2007 21:29:00 | Fallen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí