Hvězdy

Hvězdy

Anotace: -

Sbírka: Myšlenky

Hvězdy,
na nebi sou jich tisíce.
Věky svítí,
po boku měsíce.

Každý večer,
objeví se místo mraků.
Občas padají,
něco si přej,neměj strachu.

Mnoho souhvězdí,
nádherně vypadají.
Stovky let staré.
příběhy šeptají.
Autor Yzyx, 02.02.2012
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí