Měsíc

Měsíc

Anotace: -

Sbírka: Myšlenky

Každý večer,
slunce za obzor zachází.
Vyplouvá měsíc,
noc přichází.

Nejsou vidět oblaka,
nebe pokrývají hvězdy.
Měsíc je tak jasný,
osvětluje cesty.

Je hluboká noc,
všichni už spí.
Nad našimi sny,
měsíc věčně bdí.
Autor Yzyx, 02.02.2012
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí