Hra barev

Hra barev

Anotace: nic pro barvoslepé

Červená
je barva lásky,
jen prosím nechtěj
stejné vlásky.

Modrá
je zase jako nebe,
když na ni myslím,
vidím tebe.

Zelená
barva jako kláda,
vím, že ji nemáš
zrovna ráda.

Černá
je smutná strašně moc,
dá se s ní zakrýt
celá noc.

Bílá
ti také hrozně sluší,
tak jako když mi
leze vata z uší.

Žlutá
je zas jako květina,
v takovém pyžamku
dobře se usíná.

Šedá
mi připomíná myš,
proto teď moji
báseň slyš.

Hnědou
kdyby se zvyšovaly platy,
vzal bych tři metry
na nové šaty.

Zlatá a okr
jsou barvy též,
tak si z nich vyber
jakou chceš.
Autor George Baker, 23.02.2005
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí