Nemoc

Nemoc

Anotace: -

Sbírka: Myšlenky

Není příjemné vědět,
že máš těžkou nemoc.
Raději svět upustit,
nežli zažívat tu beznemoc.

Denně se trápit,
nad osudem přemýšlet.
Před rodinou se tvářit skvěle,
že nic ti není si vymýšlet.

Je lepší,
když se člověk o bolest podělí.
Poté se pravý přítel,
od falešného oddělí.

Pouze pravý přítel,
chce ti pomoci.
Nechce tě vidět,
trápit se bezmocí.
Autor Yzyx, 02.02.2012
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí