Um

Um

Anotace: -

Sbírka: Myšlenky

Kdysi dávno,
propadl snům.
Zaprodal svou duši,
za básnický um.

Myšlenky sou básně,
jenž v šuplíku leží.
Aby nikdo je nečetl,
denně střeží.

Duši svou,
marně zaprodal.
Od toho dne,
denně se proklínal.

Byl sem to já,
kdo zaprodal duši.
Ďáblovy na krku,
teď skutečně sluší.
Autor Yzyx, 02.02.2012
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí