Souhlas

Souhlas

Anotace: -

Přes černou díru do další a další

řetězem děr snad bez konce

výměnou smím se za cenu nejdražší

hnát prvním jícnem divoce

 

do ráje jako by již bylo všechno

vyhráno, kdepak, mě čeká

platit dál o co si proklatě řeknou

vyždímat dát stín člověka

 

kvantům všech černých děr do konce časů

- chřtánama lítat pořád

nebylo víc zapotřebí souhlasů

vystačil jeden.. dík, mockrát

 
Autor Petbab, 03.02.2012
Přečteno 218x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, protivyl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úplně jsem to asi nepobral, ale každopádně je to zajímavý

03.02.2012 09:14:54 | protivyl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí