Souzeni peklu

Souzeni peklu

Anotace: -

SOUZENI PEKLU

Žena jejiž touhy jsou hladové,
po nocích tančí s ní všichni ďáblové.

Ovládá magii - v ní nejděsivější moc,
čas odplaty nastane již nejbližší noc.

V přítmí pokoje sepsala s ďáblem smlouvu,
než však v pekle skončí přinese Ti zhoubu.

Duše a svědomí budou odpočívat v hrobě,
zlé síly blíží se k Tobě.

Umění kouzel a čar,
budeš mít vše co sis jen přál.

Smíš vyslovit přání poslední - za které budeš platit,
je příliš pozdě - čas zpátky nedá se vrátit.

Milost nepříjde - užívej si posledních chvil,
nebraň se tomu co Tě čeká - šetři sil.

Nebýt Tebe,
možná by stále věřila v nebe.

Poslal si ji do pekla a nyní budeš tam s ní,
nestanete se anděli, kteří pokojně spí.

Temnota a plameny pohltí Vás zcela,
kolem rozprostře se věčnosti cela.

Z níž nebude úniku,
a pak můžeš i Ty marně toužit po citu!
Autor Samanta, 03.02.2012
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: Heavy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí