Demonstrace proti ACTĚ

Demonstrace proti ACTĚ

Demonstrace proti ACTĚ


 


I když Nás bude mráz do obličeje kousat,


i když Nám od pusy bude pára stoupat,


i když Nás budou ruce štípat,


i když v neděli budem kašlat a kýchat,


tak na dnešní demonstraci proti ACTě,


půjdem demonstrovat s velkou chutí.


Nechcem ratifikaci zvěrstev v tomto paktě.


Paktě, co k potlačování práv a svobod nutí.


 


Já tam budu taky, už nikdy nebudu tak líným,


abych i nadále dělal podrážku těm sviním.


Ať už pochopí ti namyšlení nenažranci,


že mnoho se Nás bouří v jejich žvanci,


že pouhý klik jejich plastových myší,


svobodný hlas lidí na Světě nikdy neutiší,


že i prostý lid má mnoho práv, svobod a nároků,


a je schopen použít všech nevyhnutelných zákroků.


 


My holota vám sviním můžem slíbit,


že si to dál už fakt nenecháme líbit.


My účastníci všech těchto demonstrací,


se nenecháme umlčet žádnou z vašich korporací.


Ukážeme, kdo je vskutku držitelem velké moci.


Obyčejný člověk, vámi běžně přirovnáván k ovci.


Oněch demonstrací co budou dnes anebo zítra.


Jsme si jisti v hloubi Svých srdcí, Svého nitra,


že když s odhodláním půjdeme Svůj názor vyjádřit,


tak se Nám to společnými silami musí podařit.


 


Ať nejen dnes sejdeme se v hojném počtu,


bo nebude hrozit jen tu v tom letopočtu,


konec svobody slova, tak jak ji známe,


na její obranu všechnu Svou sílu vydáme.


Ať se 26. leden 2012 navždy stane dnem,


kdy lidé na Světě začali žít novým snem.


Buď navěky tímto dnem, jenž změní historii,


a že přijmout ACTu byl jen pokus o komedií.


 


Ten kdo chce ochránit Naši svobodu slova,


nikdy nezapomene a bude nad ní bdít jak sova.


Svobodo jsi základem lidského pokroku, bytí,


buď proto navždy volná jako luční kvítí.


Svoboda slova pod křídly cenzury,


život bez lesku, jak hrníček bez glazury.


 


Těším se dnes na všechny v jednu na Masarykově náměstí,


bo ACTA je pro Naši svobodu ČISTÉ ZLO a HOLÉ NEŠTĚSTÍ...


 


Corman Dallas


4.2.2012 01:51

Autor Corman Dallas, 04.02.2012
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí