Chci s Tebou

Chci s Tebou

 

Chci s Tebou


 


Chci s Tebou usínat,


chci s Tebou vstávat,


když půjdeš do práce, chci Ti pusinku dávat.


 


Chci s Tebou pít,


chci s Tebou jíst,


chci s Tebou našemu miminku pohádky číst.


 


Chci s Tebou bydlet,


chci s Tebou žít,


chci s Tebou o našem osudu snít.


 


Chci s Tebou sex,


chci s Tebou dítě,


chci jen Tebe, protože MILUJI TĚ.


 


Corman Dallas


5.7.2009


 


 




Autor Corman Dallas, 04.02.2012
Přečteno 427x
Tipy 1
Poslední tipující: Heavy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí