Kamarádovi

Kamarádovi

Anotace: Kamarádství z dětství se nezapomíná...

Stále se sama sebe ptám,
proč tě pořád ráda mám.
Znáš snad ty tu odpověď?
Prozraď mi ji, prosím hned.
Nelži mi, že nevíš,
když podrazit mě umíš.
Já už na to asi přišla,
ale nejsem si tím zcela jistá.
I v dětství jsme byli kamarádi.
Pamatuješ, trvalo to celé mládí.
Proč už to tak není teď?
Prozraď mi tvou odpověď.
Já pořád jen vzpomínám,
oči při tom zavírám.
A tak tě teď hodně prosím -
ohlédni se zpět za dětstvím.
Já už teďka sama vím,
proč tě z mysli nepouštím.
12 let jsme kamarádi byli
a já to nechci zapomenout nyní.
Moc se mi to líbilo,
škoda, že to skončilo.
Teď ti můžu jenom přát -
hodně štěstí, hodně dam.
Autor Halarinka, 04.01.2007
Přečteno 512x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí