Vonným dýmem

Vonným dýmem

Anotace: www.palik.blog.cz

Jsem vonným dýmem
stoupám výš,
za každým dnem,
když ty si tiše sníš,
koukám ke hvězdám,
řekla jsi „tohle smíš“,
jen tak se nevzdávám,
a ty to dobře víš.
Někomu páchnu a někomu voním,
leckdo mě shání,
nejsem jen tak k mání,
nemůžu se rozplynout
a nemůžu se ztratit,
nebudu se ponižovat
a nechci to už vrátit.
Jsem vonným dýmem,
co provoní ti vlasy,
jsem jen hloupým snem,
a ty slyšíš moje hlasy.
Autor Palikasek, 05.01.2007
Přečteno 220x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí