Příběhy z papíru

Příběhy z papíru

Anotace: trocha melancholie

Příběhy z papíru
Chomáček vlasů
Zbyla jen matně nasládlá chuť
Polibky na míru
Tak málo času
Na lásku, něhu, stopy divokých rtů

Příběhy z papíru
Křehké jak křišťál
Napsané do sněhu rampouchy touhy
Pár drobných na víru
Vítr si připsal
Když ze rtů uloupil polibek dlouhý.
Autor Jn.s, 05.01.2007
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný křišťálový příběh ;-)

05.01.2007 14:44:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí