Touha a snění

Touha a snění

Anotace: Blábol

Toužím po nečem, co nemůžu mít,
sním o někom, s kým bych chtěla žít.
Toužím být jen a pouze šťastná,
sním o tom, aby má láska byla věčná.
Toužím po štěstí, jako v létě po jahodách,
sním o lásce, jako večer o vzpomínkách.

Toužím po dobrodružství,
ale sním o klidu.
Toužím po přátelství,
ale sním o volnosti.
Toužím po přátelství odolném jako skála,
sním o skále a o tom, jak bych ji zdolávala.

Toužím po snění,
a sním o jmění.
Ne o bohatsví,
ale o velkém štěstí,
o tom, které poznám na vlastní pěsti,
i když nad velkou propastí.
Autor Seatka, 05.01.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Člověk o některých svých touhách ví už dopředu, že se mu nikdy nesplní.. Úděl života a někdy je pro člověka plus, když si některé věci uvědomí .. raději pozdě, než-li vůbec :D

05.01.2007 13:24:00 | Seatka

Pěkná báseň o tvé touze.A proč by se neměla vyplnit?Jistě tě štěstí čeká.

05.01.2007 13:07:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí