Symbióza sviní

Symbióza sviní

Rozpustit se v atmosféře
stereotypu
rodinného bytu
který moc dobře znáš
zatím mi mravenci běhaj v hlavě
a přitom nestíhám sledovat
jejich trasy
je to měření s nepřítelem
sám sobě vlastním
a nemá cenu
hledat holku
s chlastem
v mezičase
mi všechny múzy
vysály mšice
symbióza sviní
půjdou mi po krku
až budu dopisovat
závěry v laboratoři.
Autor animovaný medvídek Pů, 05.02.2012
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: protivyl, animovaný medvídek Pů
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavý

06.02.2012 14:26:52 | protivyl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí