Cizokrajná dáma

Cizokrajná dáma

Anotace: Reakce na obraz od Daliho...

Jinozemská dáma.
Opřena o skříňku na šaty...
Je unavena,
strádá.
S vlasy si pohrává jenmý vánek...
Víčka malinko opuchlá.
Asi od pláče...
Jedno ňadro bělostné
vyklouzlo ze své skrýše
a teď pyšně se vystavuje
světu ku obdivu.
Znavená dáma,
tak útlá, že i ten slabý větřík
schopen by byl zmocnit se jí.
Brada jí klesá stále níž,
víčka těžknou,
usnula...
Vánek ustal.
Jen prastarý lev
hlídá sladký spánek její...
Autor kruppe, 06.01.2007
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm.. cítím vůni těch klížidel na obraze

06.01.2007 10:14:00 | Gentleman v rubikové kostce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí