On a ona

On a ona

Anotace: -

http://www.youtube.com/watch?v=-xt9Do7tYVU

A on si přál....

A ona přišla...

Tajemství kruhu a nekonečna...

 

Setkání duší....duší dvojčat...

Oba se stejnou bolestí.

Ona je on a on je ona.

 

On říká:  "Nemůžu být bez ní! "

Ona říká: "Prosím, vím, jak je to těžké...Ale, ...jde to!"

 

Vesmírný kruh.

Tajemství nekonečna...

 

Jen ONO VÍ...

Jen On ví...

Jen Ona ví...

 

kdy a KDE JE KONEC.

 

 

P.s. :  Co říkáš?

Co ostatní?

Coby, třeba se alespoň malinko pobavili.  :-)

Takový je život...

 

 

 
Autor , 05.02.2012
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí