Život.

Život.

Anotace: jednou jsi nahoře, jednou dole.. x)

Jednou se narodíš s mečem v ruce,
podruhé zas bez ruky.
Potřetí máš vlasů plno,
počtvrté nosíš paruky.
Popáté žiješ na chudém statku,
pošesté kráčíš po zámku.
Jednou jsi nahoře, pak zas dole
a tak je to v pořádku.
Autor Dezolát, 05.02.2012
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí