Loutky

Loutky

Anotace: -

LOUTKY

Lidé pohybující se jako loutky,
někteří přemýšlejí - jiní jsou bez hloubky.

Člověk jakož to nejhorší tvor - lhostejný k utrpení druhých,
na zemi mraky bytostí - duševně bohatých i chudých.

Proud davu,
pouhé ovce v lidském stádu.

Figurky na šachovnici,
oběti i bojovníci.

Divný svět v němž nastolil se řád,
spravedlnost však zůstává stále v tmách.

Stereotyp nudné šedi,
den za dnem - čas běží.

Touha po tom co nemůžeme nikdy mít,
žízníme po místech kde chceme být.

Vracet se do chvil kdy nám bylo hezky,
nemyslet na to proč je život mnohdy tak moc těžký.

Pouze ve snech můžeme rozpřáhnout křídla - vzlétnout kam nás to táhne,
a splnit si vše po čem duše práhne.
Autor Samanta, 05.02.2012
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: Romeo3769, Heavy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dosti trefné :-)

06.02.2012 19:14:40 | Heavy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí