Unirider

Unirider

Anotace: -

Dva pedály na kole

napumpovaném

na něčí privátní planetě

monoride pacholek

v klipu nazvaném

´nej-cool watch all around na světě´

 

idling, wheel walk, bunny-hop

a tak dál, jede

jako na smajlíku z coverpage

own oneway přes sta příkop

jinam nehledě

nežli před sebe, jsa zájmu terč

 

páru něčích očí, kdo

sleduje sólo

municycling offroad space style?

má svědkyni očitou

jež jej a kolo

provází zrakem.. (- klip se jí zdál)

 
Autor Petbab, 06.02.2012
Přečteno 230x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí