Ze sedu

Ze sedu

Anotace: ... to jen, aby řeč nestála ...

Když se po ulici rozleje,
co přes noc napršelo do sklenice
na zídce,
je to jak křtiny naděje,
že budou slyšet další sloky,
to vo tom, že čas plyne dál,
že se plíží,
nebo dělá skoky,
rozlučuje nebo tmelí.
Co na tom,
hlavně, když nám nebere
tu trávu pod prdelí.
Autor Honza Vašek, 06.01.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krtiny nadeje...krasny
jo a ja si myslim, ze nam bere i tu travu ;))

06.01.2007 15:12:00 | nonick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí