Gorila

Gorila

Anotace: -

Gorila

nekalé praktiky

odkryla

 

zbabelá

zo samej podstaty

Ábela

 

úkladne

za obeť podstrčí

úplatne

 

namiesto

seba na pranier, nech

námestia

 

budú paf

z moci jej peňazí

paragraf

 

slúži jej

oddane, cenzúra

ožije

 

len čo súd

povstane, cez úrad

cti osud

 

označí

pečiatkou kde prsty

otlačí

 

gorilie

ak nič nezašuští

omyl je

 

na svete

na hlavách čerstvo je

natreté

 

maslom a

len slepé črevo vie

(- kto ho má)

 

kedy sa

zapáli a to zlo

vyhnisá

 

 
Autor Petbab, 07.02.2012
Přečteno 241x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kaktus, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí