Čím jsem?

Čím jsem?

Anotace: ...

Jsem něčím,
Co NIC si říká,
Jsem ničím,
Co něčeho se týká.

Jsem kyslík,
jenž proplouvá si vzduchem,
Neviditelný,
A přece jsem tu duchem.

Jsem malíř,
Jemuž ztratily se barvy,
Jsem zdechlinou,
Kterou okupují larvy.

Jsem větou,
Která říká stop,
Jsem v nebi,
Které má nízký strop.
Autor honnnzik, 06.01.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezkýýýý:)

06.01.2007 21:23:00 | red.giirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí