Gorila II

Gorila II

Anotace: -

Mám úplatnú dušičku

s chechtákmi si tykám

ruku mám na gumičku

kĺžem sa a šmýkam

 

na klzisku kde nie ľad

ale sliz ma vozí

so svedomím nesúlad

vôbec mi nehrozí

 

na smiech mi je ha ha ha

rínok plný ľudí

žerie, kto nezaváha

a ja mám sto chutí

 

zavariť im, aby dav

skandujúci zmĺkol

sám zabrešem hav hav hav!

aby nik nemukol

 

okrem mňa a mojich pár

vďačných sluhov pána

"druúúúúžba!!!" nevyjde nazmar

organizovaná

 

 

 
Autor Petbab, 08.02.2012
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, protivyl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavý :)

08.02.2012 11:15:30 | protivyl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí