M.I.L.U.J.I.T.Ě.

M.I.L.U.J.I.T.Ě.

Anotace: -

Sbírka: Jen pro Něj

MILUJI TĚ.

M - jsi jako MOŘE, obklopuješ mě ze všech stran, jsi nekonečný, bouřlivý a uklidňující.

I - jsi jako INJEKCE morfia, nejprve trochu štípneš a pak přinášíš úlevu.

L - jsi jako LES, tajemný a dodáváš mi sílu.

U - jsi mou ULITOU, když potřebuji před světem skrýš.

J - jsi JARO, kvetoucí, živý a voňavý.

I - jsi IRIS, vznešený a krásný, svou škálou barev přinášíš barevnost do mého života.

T - jsi TMA, zakryješ mé špatné vlastnosti a mám z Tebe husí kůži, zároveň ale jsi také únikem před okolím.

E - jsi EUFORIE a EXTÁZE, nikdy Tě nemám dost, s Tebou se cítím jako s nikým jiným a naplňuješ mě štěstím, láskou a nadějí, že mě čekají lepší zítřky...
Autor Arleen.D, 08.02.2012
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí