Není čas na melancholii...

Není čas na melancholii...

Anotace: -

Není to žádná nová síla,
není to žádný nový řád -
prostě se jinak neumírá,
není to ani jiný hlad.

Věřte mi lidé ...nebo spíš ne,
věřte jen sobě a berte to tak,
že co se stane, to se stane,
není jak zachránit starý vrak.

Víme to všichni a ne, že ne.

Celý náš svět je ten opilý koráb,
který se nakonec potopí ke dnu.
Nestojí za smutek, už se tím netrap,
přežij a žij zas dál ode dna ke dni.

Pochop to krucinál, chtěls nový svět?
A ještě než dostals jej chceš zpět ten starý?
Stejně už nepůjde vrátit vše zpět.
Copak to nevidíš? Už staví se máry.

Víme to všichni a ne, že ne.

Už doutná hranice, už praskl kýl,
všechno se bortí a rozpadá.
Ale to zvládnete, stačí mít cíl -
jste snad ještě lidi, ne hovada.
Autor Dermgen, 08.02.2012
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí